Почетна Актуелно Сајмови

Сајмови

28.10.2017. год. ученици Хемијско-технолошке школе посетили су сајам књига у Београду. Унапред испланиран програм, у организацији наставника, добро расположење ученика, утицали су да све протекне у најбољем реду. Ученици су тражили и куповали књиге различитих жанрова, у зависности од афинитета. Ученике су на овом путу пратили: Слађана Ђорђевић проф. српског језика, Сузана Николић проф. хемије и Драган Јефтић проф. информатике.

Све похвале ученицима који су се одазвали позиву да посете ову велику манифестацију у част књиге и књижевности!

 


10.11.2017. год. у сарадњи са Високом школом примењених струкових студија из Врања, ученици IV/4 Хемијско-технилошке школе Ђелић Марија, Стојановић Милица, Пешић Дарко, Станковић Милан и Станковић Милена посетили су сајам намештаја у Београду. Ученике је на овом сајму пратила проф. стручних предмета Славица Димчић.

Прво су посетили фабрику намештаја „Коларевић“ у Појатaма, која се бави прерадом дрвета и производњом масивних ламелираних плоча, намештаја од масива, брикета и пелета. Ученици су имали прилике да виде како изгледа цео производни процес израде квалитетног намештаја од пуног дрвета.

На сајму су прво обишли халу у којој су биле изложене машине које се користе у дрвној индустрији, а затим су кренули у обилазак осталих хала. На повратку су свратили до робне куће „Икеа“.

Посета сајму намештаја протекла је у најбољем реду, а сарадња са студентима и професорима Високе школе примењених струковних студија из Врања била је одлична.